Изработка

Мебелите FEYDOM се отличават с изработка без компромиси в качеството, само от материали, с които се постига голяма издръжливост във времето и максимален комфорт – качества, нетипични за останалите марки в този ценови клас. Носещата конструкция е от масивен буков материал и всички останали надграждащи материали са специално селектирани и подредени, за да може Вашата мека мебел да изпълнява качествено функциите си за години напред.

Дамаската е много издръжлива и изключително лесна за поддръжка – дори и най-упоритите петна се почистват само с парцал и вода или препарат за миене на съдове. За още по-голямо улеснение част от моделите са със сваляеми дамаски, за да могат да се перат, а дамаските са частично неромокаеми и не позволяват разлети течности да проникват навътре и да нарушават структурата на мебелите Ви.

Конструкция:

Дамаски:

Всички дамаски, използвани за облицоването на нашата мека мебел са от най-високо качество, минали са през години тестване и отговарят на всички европейски стандарти. Част от тях са импрегнирани, негорими и третирани за почистване само с вода. Повече информация за всяка дамаска: